Her hos oss

Arild Hjelm er en dyktig fotograf. Han er glad i fotografere familier, noe som vises på resultatene i de fine bildene. Arild har også stålkontroll på barna. I barnefotograferingen blir barna etter en stund utolmodige og går litt lei, da må man vite og kunne triksene for å holde spenningen og energien oppe. Det å ha ett opplegg og en plan, leke og å ha det gøy og å blande litt på rollene. Dette kan Arild bedre en noen andre!

En blanding av bilder med fine, harmoniske oppstillinger og bilder med litt mer «rampete» og litt «lått og løye» oppstillinger fungerer godt og skaper fine variasjoner.
Kunnskap og erfaring to viktige nøkkelord. God kvalitet og utrykk som beskriver og viser personlighet. Dette er viktig for oss :-)

Under er noen bilder fra en barnefotografering og en familiefotografering. Håper du liker bildene. Kanskje vi har klart å sette deg på en tanke om at du ønsker å få lignede bilder av dine kjære på stueveggen? :-)

Ha en fortsatt flott kveld!

– Maria

13060 Andreassen-014dis

Ønsker du fotografering? Ring oss gjerne på tlf 51881400 eller send en mail på e-post fotograf@hjelm.no for bestilling av time.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.