På Cuba

Vi mimret og kikket på noen bilder vi tok på Cuba for noen år siden. En fantastisk tur til ett spennende land. Vi fotograferte for det meste i Trinidad og Havanna. Vi hadde med oss en modell i brudekjole. En location i en annen kultur er spennende, mer utfordrene og utrolig lærerikt.

_DSC8376 copy _DSC9440_1 copy

En lokal, eldre mann stoppet opp for å se på. Den norske jenta i brudekjole var nok ett ganske uvanlig syn i de tomme bakgatene._DSC8398 copy

Denne mannen sto lenge bak ett hjørne og smug kikket på det vi drev på med. Han turte ikke helt å komme bort. Da vi vinket han over kom han løpende. Han satt seg ned på bakken og begynte å takke Gud for at han fikk se denne vakre kvinnen._DSC9391 copy_1 copy _DSC9426_1 copy

En nydelig horisont. Horisonten og palmetrærne er med på å skape fine linjer og en god balanse i bildet. _DSC9647 copy

Vi fotograferte også noe av det livet vi traff på i hverdagslivet og vi var hjemme hos tilfeldige familier. Under kan du se en nydelig liten jente. Her står hun i korridoren der hun bor med sin familie. Før vi skulle ta bilder av henne tok hun på seg det fineste hun hadde, nemlig denne balletdrakten. _DSC8926 copy

På bildet under ser du 3 generasjoner. Mor har kun en fot, og sitter derfor i rullestol. Hennes sønn sitter i telefonen. Sønnens datter står i midten i ballettdrakt._DSC8967 beste_1 copy

Under hele oppholdet fikk vi mye positiv oppmerksomhet fra innbyggerne og vi opplevde en veldig gjestfrihet. Gjengen med gale rogalendinger, kameraer hengende rundt nakken og med en merkelig skarre-r i engelsken ble nok kanskje ett høydepunkt i hverdagen deres. Morsome, rare, gale, sprø, glade eller trengende, ikke vet vi hva de tenkte om oss, men morsomt var det og vi sitter igjen med bare gode minner!

Gi oss gjerne tilbake meldinger på hva du synes om bildene våre :-) Dersom du har spørsmål, bare kontakt oss :-)

Maria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.