Nyfødtfotografering

Vi får mye fin tilbakemelding på våre nyfødtbilder. Vi har valgt å fotografere barnene veldig klassisk. Grunnen til dette er veldig enkel. Vi har drevet fotostudio i over 20 år. Har sett trender komme og gå. Ny ting blir «inn» og vi tenker kanskje » dette er så flott og spesielt at det vil alltid være fint». Så går tiden, 2-3-4 år og nye ideer kommer på banen. Da virker de gamle ideene VELDIG gamle.

Vi anbefaler kundene våre å tenke langsiktig. Så mange kunder forteller at de har bilder hjemme som er kanskje 4-5 år gamle, men ser veldig «gått ut på dato»….. Nå har de fått et nytt barn. Da står de med valget om å ta «gammeldagse, gått ut på dato» bilder av det nye barnet eller ta helt forskjellige bilder.

Løsningen på dette er etter vår mening å ta mest mulig tidløse bilder. Bruke mye hud, tidløse farger (som hvitt, sort og grått) og enkle rekvisitter som helst ikke vises så mye i bildene. Som et hvitt håndkle eller lignende. Unngå moderne klær i farger og med mønster.

Selv om dette er vår filosofi, strekker vi oss så langt som mulig for å etterkomme kundens ønsker. Selvfølgelig :-)

Image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s