1-års fotografering

Vi får flere henvendelser angående 1-års fotograferinger, og hvor gamle barna burde være når bildene skal tas. Etter flere år med barnefotografering, har vi kommet fram til at det ofte er lettere å få varierte bilder om barnet er litt eldre enn ett år.

Blir bildene tatt rundt 1-års dagen er barna fortsatt små, og har kanskje ikke lært å stå og gå skikkelig. Det er veldig søtt med bilder av 1-åringer, men de vil trolig ikke le like mye av ting på avstand. Dette kan være greit å vite om på forhånd. Dersom barnet kan gå og løpe litt rundt på egen hånd er det ofte lettere å ta bilder, og bildene blir mye mer varierte.

Om det er ønskelig tar vi selvfølgelig bilder rundt 1-års dagen også, men vi anbefaler å vente til barnet er et par måneder eldre, rundt 14-15 måneder. Barnet forstår mer, og har gjerne sluttet med babyting som å ha hendene i munnen og lignende.

14718 olsen-017 14781 Albrethsen -014 14781 Albrethsen -029

Ring oss på 51 88 14 00 for mer informasjon og bestilling! :)

One thought on “1-års fotografering

  1. Tilbaketråkk: Blogger på besøk | Studio Hjelm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.