Vurder oss og vinn forstørrelse

Vi er veldig interesserte i tilbakemeldinger på arbeidet vårt, og vil gjerne vite hvordan vi kan bli enda bedre. Vi får noen ganger tilbakemeldinger på vår Facebook-side, hvor det er mulig å vurdere oss på en skala av 1-5 stjerner, i tillegg til å skrive litt om din opplevelse hos oss.

For å få enda flere tilbakemeldinger, har vi bestemt oss for å gi ut én forstørrelse i størrelsen 20×25 denne måneden. For å være med i trekningen av forstørrelsen, er det bare å klikke seg inn på vår Facebook-side, https://www.facebook.com/studiohjelm, anmelde oss og gi oss stjerner. I tillegg må dere sende en mail til fotograf@hjelm.no, og gi beskjed om at dere er med i trekningen.

– Marlene

_H2_3305-logo1_H2_3313-logo2Skjermbilde 2015-01-28 kl. 15.46.22

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.