Studio Hjelm i strikkebok

For en stund siden tok vi babybilder av en liten gutt. En av foreldrenes venner  holdt på å lage strikkebok med barneantrekk, og i den anledning hadde foreldrene hans med seg et strikket antrekk som de ønsket å ha bilder av ham i.

Vi glemte ut hele fotograferingen, helt til vi her om dagen fikk vi en pakke i posten. I pakken lå det to strikkebøker, og på en av oppskriftene var bildene våre blitt brukt. Vi ble også takket for bildene bakerst i boka. Vi tar det som et stort kompliment at kundene likte bildene så godt at de brukte dem i strikkeboken! :)

Fotograf: Stine Lise Norum

– Marlene_H2_7653 _H2_7658

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s