En kunst å henge opp

Lurer du på hvordan du skal henge opp bildene dine? Her er «bruksanvisningen»! :) _H2_6712

Dersom det er flere, mindre bilder som skal henges opp, kan det være lurt å samle dem, slik at de små bildene sammen danner ett stort. Før du starter, kan det også være lurt å avgrense et område på gulvet som tilsvarer veggen som skal benyttes. Legg bildene utover området, slik som du ønsker de skal henge. Slik kan du planlegge og justere på bildenes posisjon, og se hvordan de passer sammen.

Avstanden som passer best mellom bildene er forskjellig, og små bilder kan henge tettere enn større. Ellers er det greit å holde an avstand på mellom 2 og 10 centimeter. Det kan være en fordel å gruppere bilder som har noe til sammen, enten det er rammer, farger eller tema på motivet.

_H2_6705

Det er også viktig å ikke henge bildet for høyt oppe på veggen. Det bør henge slik at blikket treffer rundt midt i bildets sentrum. Skal bildet henge over sofaen, passer det fint å henge bildet rundt 30 centimeter fra sofaryggen.

– Marlene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.