Redigering av bilder

Det ligger mye arbeid bak bildene våre. Vi fokuserer på å ta gode bilder, og arbeider mye med vinkling av ansikt, lys og poseringer. Selv om et bilde kan redigeres i etterkant, er det viktig med gode utgangspunkt.

Etter at bildet er tatt, redigerer vi det for å gjøre det enda bedre. Dette er tidkrevende arbeid, og vi redigerer bildet del for del. På bildene under kan dere se hvordan et av bildene våre så ut før og etter redigering. Her har vi fremhevet husene, og gjort sjøen og himmelen mørkere, for å skape mer mystikk i bildet.

– Marlene

12406 orginalt

12406  redigert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s