Maling av studio

Vi er opptatt av å følge trender, og oppdaterer veggene i studio jevnlig. For eksempel var en av veggene før tredelt og malt rosa, gul og turkis, og ble helst brukt under konfirmant- og motefotografering. Nå er veggen todelt, og de sterke fargene er blitt byttet ut med lys lilla og mint-grønn.

Bildene våre er ganske klassiske, og vi vil gjerne at bildene skal være tidløse. Derfor bruker vi mye nøytrale farger, slik som hvitt, grått og andre duse farger. Selv om vi er opptatt av klassiske bilder som ikke «går ut på dato», følger vi også med på trendene. Vi prøver å ha bakgrunner som både er moderne og klassiske, slik at vi har noe for enhver smak.

Vi gleder oss til å se hvordan bilder med den nye veggen blir! :)

– Marlene_H1_1798 _H1_1801 _H1_1809 _H1_1810 _H1_1811

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s