Gravidfotografering

Å få barn er for mange noe av det største en kan oppleve i løpet av livet, og det er flere som har lyst til å forevige ventetiden og den voksende magen. Vi hjelper deg gjerne å ta vare på denne opplevelsen gjennom flotte bilder

Vi får ofte spørsmål om hva en skal ha på seg under fotograferingen, og vårt beste tips er å velge noe en føler seg komfortabel i. Ønsker du å ha på klær, anbefaler vi en litt tettsittende topp eller kjole, slik at magen vises godt. Som med de fleste andre fotograferinger, oppfordrer vi også til å unngå mye mønster, ettersom dette kan «stjele» mye fokus. Nøytrale farger er som regel et bra valg. Det er også veldig fint å ta bilder i undertøy, og da anbefaler vi truser med litt bred kant, og gjerne et undertøysett som passer sammen. Det viktigste er at du føler deg komfortabel under fotograferingen!

Vi tar også utebilder, og anbefaler da Vaulen-stranda som destinasjon. Her kan vi ta flere varierte bilder med både skog og hav, i tillegg til at det ligger nært studio. Bilder utendørs er selvsagt litt avhengig av vær, så det er viktig å planlegge godt på forhånd. En time fotografering utendørs på Vaulen koster 1990,-, altså 500 kr mer enn vanlig gravidfoto.

Du kan lese mer om gravidfotografering hos oss i vår guide, som dere kan finne her.

Dette er en fotografering for alle – kom som du er! :)

– Marlene

15737 Rogdeberg-014-2 15737 Rogdeberg-027 15737 Rogdeberg-029 15737 Rogdeberg-032 einarsen einarsen1 Hilde Untitled-1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.