Årets konfirmant-tilbud

Konfirmantsesongen har begynt å nærme seg, og det kan være lurt å bestille tid til konfirmantfoto allerede nå.

Konfirmantfoto er en super anledning til å ta søsken- eller familiebilder, og i år har vi satt opp et spesielt tilbud til alle konfirmanter. Bestiller dere foto hos oss, kan dere ta med familie eller søsken på fotoen uten ekstra kostnad. Vanligvis kommer det et tillegg på 275,- dersom en ønsker å ta med søsken på et par bilder og 490,- for hele familien, men i år er det helt kostnadsfritt!

Når vi fotograferer konfirmanter setter vi av én time til disposisjon. Normalt sett regner vi  omtrent en halv times fotografering i bunad, dress eller andre finklær, hvor vi tar fine og klassiske bilder. Etterpå er det en halv time hvor konfirmanten har muligheten til å ta med seg hverdagsantrekk og rekvisitter som representerer hobbyer og interesser. Det er selvfølgelig mulig å kun ta bilder med finklær hvis en ønsker det.

Alle konfirmantene som ønsker det får også fire bilder publisert på vår Facebook-side. Disse bildene har en liten logo på seg, og kan lagres derfra, til bruk på Instagram eller Facebook. Bruk gjerne #studiohjelm!

For å lese mer om konfirmantfoto hos oss, kan dere sjekke ut vår guide til konfirmantfoto. Dersom dere ønsker å bestille konfirmantfotografering hos oss, kan dere ta kontakt på telefon 51 88 14 00. Husk på at kalenderen vår blir fort full, så det er lurt å bestille fotografering en stund i forveien. :)

– Marlene

FB_214594 evensen-068 14719 og 14721 -022 birk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.