Modell for en dag-konkurranse

I år arrangerer vi en konkurranse for konfirmanter, hvor en har mulighet til å bli modell for en dag sammen med fotograf og stylist. Alle konfirmanter som har bestilt fotografering hos oss har mulighet til å delta.

Vi trekker ut 10 vinnere, som får muligheten til å bli stylet av stylist før fotografering. Stylisten sminker og styler hår, og etterpå får de 20 minutter fotografering på location. Etter fotoen får de en minnepenn med ferdig redigerte bilder, og så er det selvsagt mulighet for å kjøpe forstørrelser i etterkant. Mens stylisten fikser hår og sminke, må konfirmantene ha med egne antrekk. Vi anbefaler lyse antrekk, gjerne uten mønster og store logoer.

For å bli med i konkurransen, er det bare å sende oss en epost med navn og telefonnummer. Konkurransen varer helt til 1. september, så alle som bestiller konfirmantfoto hos oss før det, har mulighet til å bli med.

Lykke til!

Konfirmant_konkurranse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.