Å gå til fotografen

Vi opplever at det er mange som lurer på hvordan en går frem når en skal til fotografen. Her er derfor en steg-for-steg guide til hvordan dette fungerer hos oss.

Bestilling av time
Timer til fotografering kan bestilles på telefon 51 88 14 00. Vi fotograferer alt fra nyfødt og familiebilder til bryllup og konfirmasjon, i tillegg til reklamebilder for bedrifter. Vi er åpne for det meste, og dersom dere ønsker andre typer fotoer eller avtaler, er det bare å kontakte oss.

Før fotografering
Før fotograferingen anbefaler vi at alle leser gjennom våre beste råd til fotograferingen, som dere kan finne i fotoguidene på nettsiden vår. Her har vi guider til våre seks mest populære fotograferinger, fylt med spørsmål vi ofte blir stilt og gode tips. Klikk HER for å komme direkte til guidene.

Priser
Våre prislister kan dere finne HER. Vi har valgt å dele opp prisene våre slik at du betaler for fotografering og produkter hver for seg (det finnes et par unntak, disse er spesifisert i prislistene). Du kan altså selv kan velge hvilke produkter som er riktig for deg.

Hva skjer etter fotografering?
I etterkant av fotograferingen setter vi opp en visningstime for å bestille bilder. Visningstimen er inkludert i prisen for fotograferingen, og her får dere en fin presentasjon av bildene på storskjerm med musikk til. På timen kan vi hjelpe dere med å plukke ut bilder og album, anbefale rammer og gi tips til hvordan dere kan henge opp bildene på veggen. Dere får også diverse tilbud på bildene dere bestiller på visningstimen.

15618 Sheridan-092_2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.