Fotografering for Minilin

Vi har begynt et nytt samarbeid med det nye klesmerket Minilin, og både mandag, tirsdag og onsdag gikk til fotografering. På mandag og onsdag fotograferte vi i studio, og på tirsdag på Vaulen-stranda. Vi har tatt flere flotte bilder, og gleder oss til å se hvordan det ferdige resultatet blir.

3. mai skal Minilin lansere sin nye kolleksjon i våre lokaler, og her vil du få en mulighet til å sikre deg nyhetene kvelden før nettbutikken deres åpner. Alle varene vil være tilgjengelige for salg, og i etterkant vil vi fortsette å selge kolleksjonen her hos oss. På selve lanseringskvelden vil det også bli delt ut gavekort på 500,- fra Minilin til to heldige vinnere, og et gavekort på gratis fotografering hos oss (verdi 1490,-) og et bilde i 20×20.

_H2_7226 spread-_H1_8785

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s