Proaktiv Eiendomsmegling

Før sommeren jobbet vi med et stort prosjekt for Proaktiv Eiendomsmegling. Vi dro på Norgesturné, og fotograferte ansatte ved kontorer i Bergen, Oslo, Voss, Romerike og Trondheim. i tillegg til her i Stavanger. Over 150 utrolig hyggelige mennesker var bak linsen vår, i tillegg til bilder på location.

Denne uken ble ny nettside publisert, hvor flere av våre bilder er brukt. Vi gratulerer så masse, og er svært stolte av å få smykke siden deres med våre fotografier. Flotte og skikkelige bilder løfter både nettside og reklamemateriell, og bildene vi tar blir alltid nøye tilpasset bedriften. Vi tar både portrettbilder av ansatte, bilder til nettside, reklame- og promobilder, og gjør vårt beste for å vise fram bedriften og de ansatte på en god og positiv måte.

Fotograf: Henriette Time

Stavanger-001-2Stavanger-009Stavanger-006Baerum-028 Baerum-051-2 Bergen-085 Bergen-086-2 Bergen-098-2 Bergen-100 Bergen-107 Bergen-120 Bergen-125 Chr Michelsensgate-024 Chr Michelsensgate-029 Fana-027 Fana-028 Jessheim-052 Sandviken-025Trondheim-073 Voss-020-2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s