Grupper, foreninger og lag

Å ta bilder av store mengder mennesker kan være vanskelig, spesielt når alle skal være synlige. Dette er ikke lenger en utfordring for oss, ettersom vi har skaffet oss portable kor-trapper laget spesielt til fotografering.

Kor-trappene, som tidligere ble brukt av KR-foto, kan brukes til alt mellom 10 til 180 personer, og kan fraktes på henger. Dette betyr at vi kan ta gruppebilder hvor som helst. Med god høyde mellom rekkene kommer alle som fotograferes godt til syne, og det er et godt hjelpemiddel for en hurtig og effektiv fotografering.

Trappene kan for eksempel brukes til fotografering av konfirmant-grupper, som eksempelet under viser, i tillegg til skoleklasser, slektstreff, avgangselever, bedrifter og generelt større grupper. Ta kontakt på telefon 51 88 14 00 for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.